koccintás a szelfi fal előtt

Nagyon könnyen bérelhető ma már szelfi fal

Egy rendezvénnyel szemben elvárás, hogy elegáns és ugyanakkor szórakoztató is legyen. Ehhez nem mindegy, hogy milyen programelemeket és technikát választunk.

Ha esküvőről van szó, akkor mindezek kiemelt jelentőséggel bírnak, hiszen ez lesz az ifjú pár első napja, ami örökre emlékezetes lesz számukra. Nem mindegy, hogy milyen élmények érik őket ezen a napon, ami életük – egyik – nagy napja.

Miért jó ötlet a szelfi fal bérlése?

Manapság egyre népszerűbbek a szelfi boxok, egyre többen használják ki az ebben rejlő lehetőségeket, és rendelik meg a különféle családi és céges eseményekre.

Ha kölcsönzünk egy ilyen gépet, akkor a jókedv, a móka és kacagás garantált. Természetesen egy lakodalmat mindig jól megszerveznek, vannak programok, események, de ha egy szelfi fal előtt pózolhatnak a meghívottak, akkor semmiképp nem lesz üresjárat, a násznép egy része ezzel mindig lefoglalhatja magát.

A gyerekeknek is jó időtöltés lesz, kiválaszthatják a gépen a hátteret, használhatják a muris kiegészítőket.

Akár össze is lehet kötni a kellemeset a hasznossal, amíg a menyasszony és a vőlegény az esküvői fotózáson vesz részt, addig a vendégek a selfie automata előtt pózolhatnak. Közben a hangulat egyre oldottabbá válik, akik addig még idegenek voltak, most közelebb kerülhetnek egymáshoz. Közben kötetlen beszélgetések alakulhatnak ki, lazábbak, vidámabbak lesznek a vendégek

Vacsora előtt, alatt és közben is oda-oda lehet menni a fotógép elé, és ott viccelődni, jópofizni.

Készítsünk közösen albumot

Az esemény alatt a folyamatosan készülő képekből a násznéppel együtt elkészíthetünk egy könyvet.

Megkérhetjük a vendégeket, családtagokat, hogy a készült képek egy részét ragasszák be az albumba, és írjanak mellé vicces megjegyzéseket, valamint jövőbeni tanácsokat, jókívánságokat az ifjú pár számára. Ez egy olyan különleges album lesz, amit a fiatal házasok örömmel fognak eltenni, és a későbbiekben felidézhetik vele esküvőjük napját.

Érdemes olyan selfiebox-ot választani, ami lehetőséget ad a dupla nyomtatásra is, így bekerülhet egy fotó a könyvbe, a másikat pedig a meghívottak elvihetik emlékül.

A jegyespárnak gyakran gondot okoz, hogy mivel lepjék meg vendégeiket. Ezek a képek pompás köszönőajándékok, aminek mindenki örülni fog.

Még szintén kedvelheted...