A Pedrollo szivattyú: világmárka elérhető áron

A víz, mint a Földünk kék aranya, valódi drágakincs az olyan területek számára, amelyek tartós vízhiánytól szenvednek. Víz nélkül nem lehet biztonságot és jólétet teremteni a bolygón, vallotta Silvano Pedrollo olasz üzletember, amikor 1974-ben az akkor még igencsak elhanyagolható jelentőségű sivatagi városba, Dubajba látogatott. Az olajban gazdag területen fekvő település az évtizedek alatt hatalmas metropolisszá nőtte ki magát. Sokan azt gondolják, hogy mindezt az olajból származó bevételeknek köszönheti a város, a valódi fejlődés azonban a sivatag közepén víz nélkül sohasem jöhetett volna létre. A megoldást a problémára a szivattyúk jelentették.

Silvano Pedrollo az 1970-es években gazdag arab befektetők után kezdett kutatni, akik kellő anyagiakkal tudják támogatni a tervét. Pedrollo cége az olcsón előállítható és alacsony fogyasztású szivattyúk kivitelezésével igyekezett a vízhiányos Közel-Keleten megvetni a lábát. A történet folyatása jól ismert, a Pedrollo szivattyú márka ma már az egész világon nagy hírnévre tett szert.

Az elérhető áron megvásárolható szivattyúk elősegítették a vízhiányos földeken a művelést, így a mezőgazdaság ezekben a térségekben is fejlődni tudott. A Pedrollo szivattyú pont az kínálta, amire a legnagyobb szükség volt: csapadéktól független gazdálkodást. A vállalat immár négy évtizede tervez és gyárt szivattyúkat a világ minden tájára. A minőséget a tapasztalataik mellett a folyamatos termékfejlesztéseikkel képesek garantálni.

Pedrollo szivattyúk kínálata
Pedrollo szivattyúk különféle típusai, kép forrása: www.szivattyuvilag.hu

Mire használható a Pedrollo 4BLOCK csőbúvár szivattyú?

A Pedrollo 4BLOCK csőbúvár szivattyúja ideális választás a magas vízhozamú kutakhoz. A bekötése és a használata egyszerű, a berendezés motorja akár a 24 órás működést is elbírja. Rendeltetésszerű működés mellett a Pedrollo 4BLOCK termék éveken keresztül jó szolgálatot tehet.

A karbantartásra 4-5 évente ajánlott időt és energiát szánni, ezzel a szivattyú élettartalma jelentősen meghosszabbítható. Ez a szivattyú ár-érték arányban az egyik legjobb termék, ami a piacon jelenleg kapható. A használat során érdemes szárazonfutás védelemmel ellátni.

Még szintén kedvelheted...