Milyen iPhone tokok a legjobbak?

Valószínű, hogy igen kevés olyan ember van, aki még soha nem karcolta meg, nem ejtette le, nem törte össze okostelefonját. Sajnos a legváratlanabb helyzetben pottyan ki a kezünkből, vagy esik le az asztalról. Ilyenkor simán összeszedhetünk egy komolyabb sérülést is, általában a kijelző reped vagy törik be, de a sarka is komolyan megrongálódhat.

Törhetetlen kijelző

Az iPhone készülékeket burkolatát, képernyőjét eleve úgy tervezték, hogy lehetőség szerint ellen tudjanak állni az erősebb, külső behatásoknak is, azonban még nem törhetetlenek. Ha egy komolyabb behatás éri a készüléket, örülhetünk, ha egy kijelző-cserével megússzuk a dolgot, és nem kell az egész telefont a kukába dobni. Bár a kijelző cseréje is drága mulatság, de még mindig nagyságrendekkel kevesebb, mint egy új készülék.

Mivel még a törhetetlen kijelző feltalálása várat magára, addig csak azt tudjuk tenni, hogy iPhone tokot használunk telefonunk védelme érdekében.

Csuklópánt

A Guess Pearl iPhone 13 tok átlátszóságával hódít. Igazi csajos tok, melyen Guess logó található. Ugyanakkor maga a tok a titokzatos vintage stílust idézi, mely mostanában nagyon menő. Érdekes keveredést hoz létre, mikor egy iPhone 13 tok és a vintage stílus egybeolvad. Különlegesen egyedi az összhatás, amit nemcsak a tok egyedi megjelenése, de gyöngyből készült karpánt fokoz. A karpánt fekete és fehér színben is nagyon jól megy ehhez a tokhoz.

A kiemelkedő minőség a tartós polikarbonát anyagnak is köszönhető. Ez a fajta tok nemcsak a telefonunk szélét és hátát, de előlapjával a kijelzőt is védi.

Férfiaknak

A férfiak körében a Guess logóval díszített iPhone tok népszerű. Ez egy kék alapon Guess logós flip tok, és mint minden Guess márkájú termék, ennek is kiváló a tervezése és tökéletes a minősége. Nem véletlen, hiszen a 4G Stripe Collection magas elvárásainak is megfelel.  A Guess logót ökobőrre nyomtatták. Ez is egy olyan iPhone tok, mely a teljes készüléket védi, valamint még 3 zseb is található rajta, amibe buszjegyet, hitelkártyát, jegyzetlapot stb. tehetünk, hogy mindig kéznél legyen.

Még szintén kedvelheted...