Gyertya- és mécsestartók

Romantikus este a pároddal, relaxáló fürdő egy nehéz nap után, vagy ünnepi vacsora a családdal. Már csupán néhány gyertya is elég, hogy meghitt hangulathoz, egy különleges gyertyatartóval kiegészítve, pedig még különlegesebbé teheted az alkalmat. A gyertyák és a mécsesek mindemellett, hogy hangulatkeltők, egy megfelelően kiválasztott tartóban dekorációs elemként is funkcionálnak, akár meggyújtod őket, akár nem.

A lehetőségek tárháza végtelen, hiszen manapság számtalan stílus, anyag, forma és szín közül válogathatsz. Fontos azonban, hogy a tengernyi lehetőség közül megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Alábbi cikkünkben összegyűjtöttünk neked néhány szempontot, amit mindenképpen érdemes figyelembe venned a tökéletes gyertya- vagy mécsestartó kiválasztásánál.

  • Stílus: Kulcsfontosságú, hogy a választott gyertyatartók a stílusukban, formavilágukban összhangban legyenek az enteriőrrel, amiben el szeretnéd helyezni. Gondold át, milyen színek dominálnak az adott térben, modernebb vagy inkább klasszikusabb hangulatú tartó illene bele jobban, valamint hogy a helyiségben lévő többi dekorációval, kiegészítővel mennyire harmonizálna a választott darab.
  • Helyiség: Amennyiben fürdőszobába vagy olyan helyiségbe keresel gyertyatartót, ahol magasabb a levegő páratartalma, fontos, hogy olyat válassz, ami nem korrodálódik és nem szívja magába a nedvességet. A fából és fémből készült tartóknál mindenképpen nézz utána, hogy milyen tulajdonságai vannak az anyagnak, és nedvesség hatására hogyan viselkedik.
  • Alkalom: Szintén meghatározó szempont, hogy a gyertya- vagy mécsestartót ünnepi vagy hétköznapi dekorációnak szánod, esetleg olyat keresel, ami mindkét esetben megállja a helyét.

Legyen szó ünnepi vagy hétköznapi dekorációról, a Luxury Decor üvegből vagy fémből készült, több színben elérhető gyertyatartói, gyertyatartó szettjei közül minden alkalomhoz és enteriőrhöz megtalálod a számodra legmegfelelőbbet, akár a modernebb, letisztultabb, akár a klasszikusabb, díszesebb stílust kedveled.

Még szintén kedvelheted...