Helyszínek a lakáson kívül, ahol bármikor jól jöhet egy babzsákfotel

Sokak számára  a babzsákfotel egy olyan alternatívája a széknek vagy a kanapénak, amely egyedi, stílusos, könnyen hordozható és minden korosztály számára komfortos lehetőséget biztosít a pihenésre. Ám, ha minden funkcióját kihasználjuk és túllépünk a hétköznapi módszereken, rengeteg új lehetőséget fedezhetünk fel ebben a méltán népszerű bútorban.

Hol használható még a babzsákfotel a lakáson kívül?

Lehet homokos, kavicsos vagy füves vízpart, a napozáshoz, olvasáshoz kell egy kényelmes hely. A telepített napozóágyak általában közel vannak egymáshoz és sokakat zavar, ha túlságosan sok fürdőruhára vetkőzött emberrel kell megosztani a személyes teret. Az összecsukható napozó ágynál sokkal könnyebb és kényelmesebb a babzsák. Attól sem kell tartani, hogy a fotel megszívja magát vízzel, a töltelékként használt polisztirol golyók ugyanis nem képesek magukba szívni a vizet.

A legtöbb szabadtéri koncerten a közönség állva vagy a földön ülve hallgatja a zenekar játékát. Érkezhetünk kocsival vagy tömegközlekedéssel, egy-két kisebb méretű babzsákfotelt könnyen magunkkal vihetünk, amelyek garantáltan hozzájárulnak majd a szórakozáshoz.

A súlyzós edzésekhez vagy a gyakorlatok között beiktatott pihenőkhöz mindenki szeret privát teret biztosítani magának az edzőteremben. A konditermek viszont nem arról híresek, hogy túl sok fotel lenne a helyszínen, mindenki oda ül, ahol helyet talál magának, legyen az a fekpad vagy a szobakerékpár. Egy kedvenc kis babzsákfotel azonban bárhol ledobható a teremben. 

A szabadtéri sütögetések, a baráti, családi összejövetelek során kicsik és nagyok egyaránt jelen vannak. A gyerekek közös játékához, tartalmas beszélgetésekhez, megfáradt vendégek komfortos relaxálása céljából is bevethető a kényelmes babzsákfotel, amit ráadásul a kert bármely részén szabadon használhatunk.

A kempingezéssel kapcsolatban közismert tény, hogy az otthon megszokott kényelemhez képest bizony alkalmazkodnunk kell az adott körülményekhez. Ez persze nem azt jelenti, hogy muszáj csak a fűben vagy egy kemény fatörzsön üldögélni. A babzsákfotel szinte semmit nem ad hozzá a felszerelés súlyához, cserébe az otthoni kényelmet viszi el az erdei vagy vízparti kirándulásra.

Aki horgászik, az pontosan tudja, hogy a várakozás művészetének hatékony gyakorlása ez az időtöltés. A horgászok általában szeretnek egy egész napot eltölteni a víz mellett és hallgatni a természetet, várni a kapást. A horgászszék kényelmes alternatívája a babzsákfotel, amelyben a várakozás hosszú perceiben akár szunyókálni is lehet.

Még szintén kedvelheted...